Naomi's atelier
 
Workshops, gifts & more

Workshops

Er kunnen vanaf nu verschillende workshops worden geboekt in het atelier. 

Het is mogelijk om de standaard workshops te boeken, maar er zijn in overleg genoeg mogelijkheden om van de standaard workshops af te wijken. Creatief denken zorgt voor creatieve workshops! Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

Een workshop in Naomi's Atelier is altijd inclusief materiaal en koffie/thee met wat lekkers.

De duur van een workshop varieert tussen de 1,5 en 4 uur en de minimale grootte van een groep is 3 personen met een maximale grootte van 5 personen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een workshop te boeken.Workshop bloemen schilderen


De vele bloemen en planten in de natuur is de prachtige kunst van onze wereldbol. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet vrolijk van een kleurrijk bloemenschilderij? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met bloemen schilderen op doek aan de hand van voorbeelden, uitleg en aanwijzingen.


Duur: 2x 2,5 uur

Kosten: €55 pp

Het is ook mogelijk om deze workshop voor 3 uur te boeken. We schilderen dan op een kleiner doek. Kosten €35 pp.


Workshop ecoline


Ecoline heeft iets magisch! Met een klein beetje kun je al de meest prachtige creaties neerzetten. Door middel van verschillende technieken gaan we 4 schilderijtjes maken naar eigen ontwerp of haal je inspiratie uit foto's en voorbeelden.


Duur: 3 uur

Kosten: €30 pp 

 Workshop à la Hundertwasser


We kruipen in de huid van Hundertwasser en ontdekken de kunst van deze veelzijdige levenskunstenaar. Met verschillende technieken maken we zelf kleurrijke werken op doek. Het wordt een bonte verzameling van kleur, lijnen en herhaling herhaling herhaling!


Duur: 4 uur of 2x 2 uur

Kosten: €45 pp


Workshop oorbellen maken


Maak de prachtigste oorbellen in de mooiste vormen met polymeerklei. Dit materiaal leent zich er voor om allerlei figuren te kunnen maken en kleuren te mengen. Aan het eind van deze workshop ga je naar huis met een eigen gemaakte set oorbellen.


Duur: 1,5 uur

Kosten: €20 pp 


Workshop lijnenkunst


Rechte lijnen, kromme lijnen, lange lijnen en korte lijnen. We kennen veel verschillende vormen lijnen die van alles met mensen doen. Het kan totale vrijheid weergeven, maar het kan ook van alles omkaderen. We gaan tijdens deze workshop totaal op ons gevoel werken door vanuit 1 lijn een kunstwerk neer te zetten.


Duur: 2,5 uur

Kosten: €35 pp

Workshop servies schilderen

Wit servies is ook maar saai, daarom gaan we tijdens deze workshop servies omtoveren tot kleurrijke creaties! Iedereen bedenkt bij de start wat het ontwerp wordt voor het servies. Dit kan van alles zijn: van bloemen en verschillende vormen tot echte stippelcreaties. Iedereen gaat naar huis met verschillende stukken servies, bijvoorbeeld 4 mokken of 4 borden.


Duur: 3 uur

Kosten: €50 pp 

Workshop stippelen

Grote stippen, kleine stippen, stippen op elkaar: met iets simpels als een paar stippen samen zetten kun je al de mooiste kunstwerken maken. Het leuke van stippen is dat je heel snel al resultaat ziet. In deze workshop gaan we stippen op hout of een schildersdoek met een mengsel van verf met medium zodat, wanneer de stippen opgedroogd zijn, de gezette stippen ook nog voelbaar zijn.

Duur: 2x 2,5 uur 

Kosten: €55 pp

 

Het is ook mogelijk om deze workshop voor 3 uur te boeken. We schilderen dan op een kleiner doek of een borrelplank. Kosten €35 pp.

 Workshop à la Kandinsky

We kijken door de ogen van kunstenaar Kandinsky naar allerlei verschillende vormen en maken daar een interessante, creatieve compositie van.

Duur: 4 uur of 2x 2 uur

Kosten: €45 pp


 


Workshop "creatief met linoleum"

Je gaat leren hoe je met verschillende gutsen een eigen ontwerp op linoleum kunt maken. Dit ontwerp wordt afgedrukt op papier en mooi ingelijst. Je gaat dus na een creatieve middag naar huis met een ingelijste afdruk en uiteraard mag je jouw linosnede meenemen om thuis nog oneindig veel mooie afdrukken te maken!

Duur: 2,5 uur

Kosten: €35 pp


 Workshop bloempot beschilderen

Hoewel de welbekende terracotta plantenpotten tijdloos zijn, kunnen ze nog leuker gemaakt worden als je zelf een bloempot pimpt! Tijdens deze workshop mag je helemaal losgaan op een bloempot om jouw terras/tuin/balkon nog leuker te maken! De potten worden na de workshop nog afgelakt, zodat ze buiten kunnen blijven staan.

Duur: 2,5 uur

Kosten: vanaf €35 pp (afhankelijk van de grootte van de bloempot)


Workshop vaas beschilderen
Beschilder je eigen kleurrijke vaas! We gaan aan de slag op een vaas die je zelf meeneemt of  kies uit een van de vazen die we op voorraad hebben in het atelier. Tijdens deze workshop mag je helemaal losgaan met verf waarmee je jouw eigen unieke vaas maakt. De vaas wordt na de workshop nog afgelakt, zodat de verf mooi blijft zitten.

Duur: 2,5 uur

Kosten: €35 pp