Naomi's atelier
 
Workshops, gifts & more

Workshops

Er kunnen vanaf nu verschillende workshops worden geboekt in het atelier. 

Een workshop in Naomi's Atelier is altijd inclusief materiaal en koffie/thee met wat lekkers.

De duur van een workshop varieert tussen de 1,5 en 4 uur en de minimale grootte van een groep is 3 personen met een maximale grootte van 5 personen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een workshop te boeken.Workshop bloemen schilderen


De vele bloemen en planten in de natuur is de prachtige kunst van onze wereldbol. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet vrolijk van een kleurrijk bloemenschilderij? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met bloemen schilderen op doek aan de hand van voorbeelden, uitleg en aanwijzingen.


Duur: 2x 2,5 uur

Kosten: 50 euro pp


Workshop ecoline


Ecoline heeft iets magisch! Met een klein beetje kun je al de meest prachtige creaties neerzetten. Door middel van verschillende technieken gaan we 4 schilderijtjes maken naar eigen ontwerp of haal je inspiratie uit foto's en voorbeelden.


Duur: 3 uur

Kosten: 25 euro pp


 Schilderij: Friedensreich Hundertwasser

 

 Workshop Hundertwasser


We kruipen in de huid van Hundertwasser en ontdekken de kunst van deze veelzijdige levenskunstenaar. Met verschillende technieken maken we zelf kleurrijke werken op doek. Het wordt een bonte verzameling van kleur, lijnen en herhaling herhaling herhaling!


Duur: 4 uur of 2x 2 uur

Kosten: 45 euro pp


Workshop oorbellen maken


Maak de prachtigste oorbellen in de mooiste vormen met polymeerklei. Dit materiaal leent zich er voor om allerlei figuren te kunnen maken en kleuren te mengen. Aan het eind van deze workshop ga je naar huis met een eigen gemaakte set oorbellen.


Duur: 1,5 uur

Kosten: 20 euro pp 


Workshop lijnenkunst


Rechte lijnen, kromme lijnen, lange lijnen en korte lijnen. We kennen veel verschillende vormen lijnen die van alles met mensen doen. Het kan totale vrijheid weergeven, maar het kan ook van alles omkaderen. We gaan tijdens deze workshop totaal op ons gevoel werken door vanuit 1 lijn een kunstwerk neer te zetten.


Duur: 2,5 uur

Kosten: 25 euro pp

Workshop servies schilderen

Wit servies is ook maar saai, daarom gaan we tijdens deze workshop servies omtoveren tot kleurrijke creaties! Iedereen bedenkt bij de start wat het ontwerp wordt voor het servies. Dit kan van alles zijn: van bloemen en verschillende vormen tot echte stippelcreaties. Iedereen gaat naar huis met verschillende stukken servies, bijvoorbeeld 4 mokken of 4 borden.


Duur: 3 uur

Kosten: 45 euro pp 

Workshop stippelen

Grote stippen, kleine stippen, stippen op elkaar: met iets simpels als een paar stippen samen zetten kun je al de mooiste kunstwerken maken. Het leuke van stippen is dat je heel snel al resultaat ziet. In deze workshop gaan we stippen op hout met een mengsel van verf met medium zodat, wanneer de stippen opgedroogd zijn, de gezette stippen ook nog voelbaar zijn.


Duur: 2x 2,5 uur

Kosten: 50 euro pp


Workshop Kandinsky

We kijken door de ogen van kunstenaar Kandinsky naar allerlei verschillende vormen en maken daar een interessante, creatieve compositie van.

Duur: 4 uur of 2x 2 uur

Kosten: 45 euro pp

Schilderij: Wassily Kandinsky